Gizlilik politikası

Gizlilik politikası

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gizlilik politikası (KVKK) kapsamında funnygnc bünyesinde yer alan ve ayrıca aşağıda belirtilmiş olan tüm mecralarda ilgili Türkiye Cumhuriyeti kanun hükümleri çerçevesinde kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla sistemde tutulan verilerin işlenmesi noktasındaki esaslar aşağıda açıklanmıştır.

Sitemiz gerekli tüm kurallara uymaktadır. Kişisel verileri ve kullanıcılarının gerçekleştirmiş olduğu işlem bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak. Gerekli önlemleri almaktadır.


Bu gizlilik politikası funnygnc markası olan funnygnc-com. (Gizlilik politikasında “funnygnc” olarak anılacaktır) üzerinde kullanıcıların. funnygnc.com‘da bulunan kişisel verilerinin kullanımı ve korunması amacıyla düzenlenmektedir.

Kullanıcılarının kişisel verileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır. İdari kurumlar ve adli kurumlar tarafından gelen talepler ve bildirimler doğrultusunda kişisel veriler.

Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve mevzuat hükümleri çerçevesinde yasaldır. Yükümlülüklerini yerine getirerek “Yer Sağlayıcı” olarak hizmet sunmaktadır.


Kişisel verileri ve kullanıcılarının gerçekleştirmiş olduğu işlem bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak. Gerekli önlemleri almaktadır. funnygnc.com bu amaçla, başka programlar kullanabilir. Ancak, funnygnc.com tarafından gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin almasına rağmen internet sitesine ve/veya sisteme ( sunuculara ) yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, funnygnc.com’un bu sebeplerden dolayı herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır ve bu gibi kişisel veri kayıplarından doğacak sorumlulukları kabul etmez.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)



Bir kullanıcının veya başka bir kullanıcının ancak kişisel verilerine veya ( bilgilerine ) ulaşmasıdır. Bu bilgileri değiştirmesi mümkün değildir. Kullanıcının kişisel bilgileri ve/veya verileri, funnygnc.com haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile kişisel veriler sitemiz tarafından da güncellenebilecektir.

Kişisel verileri ölçümleme çalışmaları, reklam, tanıtım, pazarlama ile sair iletişim faaliyetleri amacıyla kullanabileceği ve iş ortaklarıyla paylaşabileceği gibi funnygnc.com tarafından sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla da kayıt altına alınabilir, saklanabilir ve kullanılabilir.

Bu gizlilik politikası funnygnc markası olan funnygnc-com. (Gizlilik politikasında “funnygnc” olarak anılacaktır) üzerinde kullanıcıların. funnygnc.com‘da bulunan kişisel verilerinin kullanımı ve korunması amacıyla düzenlenmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu. 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesdir. Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlar ile Mücadele Edilmesi. Hakkında Kanun, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunudur.  5237 Sayılı Türk Ceza Kanunudur.

 

Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve mevzuat hükümleri çerçevesinde yasaldır. Yükümlülüklerini yerine getirerek “Yer Sağlayıcı” olarak hizmet sunmaktadır. Kullanıcının talebi ile kişisel veriler sitemiz tarafından da güncellenebilecektir.


Her türlü anlaşmazlık halinde İzmir Merkez Mahkemeleri yetkili durumdadır.
Funnygnc değişen teknolojiler, yeni hizmete alınan özellikler, yeni sunulmaya başlanan mecralar ve diğer birçok durum sebebi ile gerekli görülen anlarda maddelerde değişiklik veya ekleme yapma hakkına sahiptir.



funnygnc.com
destek@funnygnc.com

logodeneme

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Yeni hesap oluştur!

Kayıt için aşağıdaki formları doldurun

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.